Bratři proto Pavla hned poslali k moři, ale Silas a Timoteus tam zůstali.
Kopier
Apostlenes gjerninger 17:14 i ulike oversettelser
Tsjekkisk
BKRAle hned bratří vypustili Pavla, aby šel jako k moři; Sílas pak a Timoteus zůstali tu.
SNC[17:14–15]Berojští křesťané raději hned dovedli Pavla do nejbližšího přístavu a někteří ho doprovodili po moři až do Atén. Silas a Timoteus zůstali zatím v Beroji. Pavel jim však vzkázal po svých průvodcích, aby se za ním co nejdříve vypravili.
Norsk bokmål
ONLNTDerfor handlet de troende raskt og sendte Paulus ned til kysten, men både Silas og Timoteus ble værende igjen.
The believers immediately sent Paul to the coast, but Silas and Timothy stayed at Berea.
NMVAnd then immediately the brethren sent away Sha’ul [desired] to go as it were to the sea: but Silas [woody] and Timothy [honoring God] abode there still.
OJBAnd immediately, then, the Achim b'Moshiach sent away Rav Sha'ul to go as far as to the sea, but both Sila and Timotiyos remained in Berea.
TCENTThen the brothers immediately sent Paul away, as though he were going by sea, but Silas and Timothy remained in Berea.
T4TSo several of the believers in Berea took Paul to the coast to go to another province. But Silas and Timothy stayed in Berea.
Oversettelsene dine er settet fra den siste sammenligningen du åpnet med «Sammenlign» eller husket; så lenge du ikke har noe sett, blir den første sammenligningen åpnet direkte – fra et bokmerke eller en lenke utenfor nettstedet – settet ditt. Når settet har minst to oversettelser og alle har dette stedet, åpnes sammenligningen uten valgskjema.
Merk oversettelser med en stjerne for å legge dem i favorittene.
Skrift
Tekststørrelse
I begynnelsen var Ordet, og Ordet var hos Gud, og Ordet var Gud
Spillerne vises uten klikk og starter ikke av seg selv; en side med video kontakter youtube.com med en gang. Så lenge innstillingen er på, lastes videoer inn fra YouTube.
Last inn videoer fra
Hvis YouTube ikke svarer, lastes videoen inn fra nettstedets server når det finnes en kopi der.
Tilbakestill innstillinger
Alle innstillinger blir satt tilbake til standardverdiene. Er du sikker?