Nikomu nedovolil, aby ho doprovázel, kromě Petra, Jakuba a jeho bratra Jana.
Копирай
Марк 5:37 в различни преводи
Чешки
BKRI nedal žádnému za sebou jíti, jediné Petrovi, Jakubovi a Janovi, bratru Jakubovu.
SNC[5:36–37]Jako by nic neslyšel, obrátil se Ježíš k Jairovi a řekl mu: „Jen se neboj a důvěřuj mi!“ Do Jairova domu s sebou vzal pouze Petra, Jakuba a jeho bratra Jana. Ostatní požádal, aby zůstali venku.
Български
СПБИсус не позволи на никого да го последва с изключение на Петър, Яков и брат му Йоан.
He did not let anyone follow him except Peter, James and John the brother of James.
NMVAnd he suffered no man to follow him, save Kefa [pebble], and Ya’akov [heal-grabber], and Yochanan [Yehovah has graced] the brother of Ya’akov [heal-grabber].
OJBAnd Rebbe Melech HaMoshiach did not permit anyone to follow after him, except Kefa and Ya'akov and Yochanan, the brother of Ya'akov.
TCENTFrom that point he did not allow anyone to accompany him except Peter, James, and John the brother of James.
T4T[5:37–38]Then he allowed only his three closest disciples, Peter, James, and John, to go with him to Jairus’ house. He did not allow any other people to go with him. After they arrived near the house, Jesus saw that the people there were in turmoil. They were weeping and wailing [DOU] loudly.
Вашите преводи са наборът от последното сравнение, което сте отворили с бутона „Сравни“ или сте запомнили; докато няма такъв набор, първото сравнение, отворено директно — от отметка или чрез връзка извън сайта, — става ваш набор. Когато в набора има поне два превода и във всички тях има това място, сравнението се отваря без формата за избор.
Отбележете със звезда преводите, които искате да имате в любими.
Шрифт
Размер на текста
В началото беше Словото. И Словото беше с Бога. Това, което бе Бог, беше Словото.
Плейърите се показват без щракване и не се пускат сами; страница с видео веднага се свързва с youtube.com. Докато настройката е включена, видеата се зареждат от YouTube.
Откъде да се зареждат видеата
Ако YouTube не отговаря, видеото се зарежда от сървъра на сайта, ако там има копие.
Нулиране на настройките
Всички настройки ще бъдат върнати към стойностите по подразбиране. Сигурни ли сте?